Bine ați venit

Despre noi

Kiss Kulcsosház este situată în satul Bisericani, la doar 10 km nord-vest de Odorheiu Secuiesc, într-un mic sat fermecător aflat lângă satul natal al lui Áron Tamási. Începând ca o afacere de familie, cabana așteaptă vizitatori din 2018.

Cabana este o casă de oaspeți fără personal permanent, ușor accesibilă, însă situată pe o stradă retrasă, pe un teren separat, într-un mediu prietenos, liniștit, nu departe de centrul satului, unde liniștea turiștilor nu este deranjată nici de grupuri de turiști străini, nici de traficul aglomerat. O insulă liniștită în mijlocul satului, care este un loc ideal pentru relaxare.

Oaspeților li se oferă o casă cu cinci camere, complet echipată, mobilată cu gust, pentru 20-22 de persoane, cu o terasă, o grădină și o priveliște frumoasă a peisajului din jurul Bisericani. Cabana Kiss își așteaptă oaspeții cu o cadă cu apă încălzită care poate fi folosită în orice anotimp.

Kiss kulcsosház oferă o piscină încălzită, care poate fi folosită pe tot parcursul anului.

Servicii

Cabana are cinci camere cvadruple spațioase. Toate acestea sunt dotate cu un pat dublu și două paturi de o persoană. La cerere, se pot adăuga două paturi suplimentare în casă. Fiecare cameră are și un dulap mare. Oferim tuturor oaspeților noștri lenjerie de pat și prosoape.

Ca zonă comună, există și o cameră de zi pentru oaspeții noștri, unde vă este oferită posibilitatea de a lua masa împreună și care este totodată echipată cu un televizor și un șemineu.

Casa are patru băi private cu duș, chiuvetă și toaletă. Bucătăria este complet utilată, oferind oaspeților noștri posibilitatea de a găti. Frigider, aragaz, aparat de cafea, ceainic, cuptor cu microunde, extractor de aburi, vase, pahare, tacâmuri mai stau la dispoziția vizitatorilor.

Ca și facilități, casa are și o parcare închisă, o terasă, o grădină mare cu cuptor, unde vizitatorii își pot petrece timpul liber.

Ce mai oferim ..

În curtea pensiunii există o baie de apă încălzită care poate fi folosită în orice anotimp la dispoziția dragilor noștri oaspeți. „Székely Jacuzzi” oferă relaxare pentru 6-8 persoane. Pregătirea acesteia necesită timp, de aceea este necesară consultarea prealabilă pentru a o utiliza.

Există, de asemenea, un magazin alimentar și o farmacie în apropierea unității. Nu departe de Bisericani sunt numeroase atracții care pot fi o destinație excelentă de excursie pentru oaspeții noștri. Odorheiu Secuiesc, Praid, Sovata, Lacul de acumulare Zetea, Odorheiu Secuiesc, Lacul Roșu și Lacul Sf. Anna care pot fi ușor accesibile cu mașina.

WiFi gratuit

Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Limita de vârstă

Cazarea este complet gratuită pentru copiii cu vârsta sub patru ani.

Păstrăm legătura

Oaspeții noștri au posibilitatea de a comunica în trei limbi: maghiară, română și engleză.